• Acre hero

    Vill du växa med oss?

Utforska

VILL DU BLI EN MEDANSVARIG I VÅRT ACRE TEAM?

Hos oss på ACRE är man inte medarbetare utan medansvarig.
Vad menar vi då med det? Jo, att varje person här på ACRE är del i vår framgång. Att vara del i ett team, som vill lite mer, innebär att man känner och tar ansvar för varandra och vårt företag. Man ansvarar för att man själv och sina arbetskompisar mår bra och därigenom skapar effektiva och trygga arbetsteam.

Lediga tjänster

VÅRA MEDANSVARIGA BYGGER ACRE OCH DÄRIGENOM VÅRT VARUMÄRKE

Vår personal, vår viktigaste resurs!
Hur många gånger har man inte hört det? För att det verkligen ska bli så måste det kännas och synas i vår omsorg om vår personal. Omsorg är en känsla och hos oss är det viktigt att det känns. Företagskulturen hos oss är generös, vi uppmuntrar och stöttar vår personal att växa både i sin yrkesroll och som privatpersoner. Vi är övertygade om att människor som trivs på sin arbetsplats är bästa vägen till framgång ute hos våra kunder och partners.

HUR JOBBAR VI DÅ MED VÅR FRAMGÅNG?

Om nu vår personal är en stor och viktig del i vår framgång, hur tar vi då ansvar för varandra? Det gör vi genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter som uppmuntrar till ansvar. Våra fina kontorslokaler med personalutrymme för möten, mat och fika.
Vi erbjuder även förmåner såsom fria träningskort och andra hälsofrämjande aktiviteter.
Hos oss ska det kännas gott!

DIN ANSÖKAN

Vi på ACRE är i ständig tillväxt och söker därför alltid efter rätt personer till vårt team. Känner du att du vill bli en medansvarig i vårt team så skicka gärna ditt CV och personligt brev till jobb@acre.se så återkommer vi till dig.

Yrkesroller på ACRE

  • Skogs- & röjningsarbetare
  • Arborist
  • Grönytearbetare
  • Skogstekniker

Kom i kontakt med oss här: