• Acre hero
Utforska

När du behöver hjälp med trädbeskärning i Ulricehamn kontakta oss på ACRE

Det finns flera anledningar att beskära sina träd. Ett ungt träd kan beskäras för att gynnas i sin tillväxt. Äldre träd kan behöva beskäras för att ta bort döda grenar som riskerar att orsaka skada. Trädbeskärning kan också utföras för att förbättra trädets form eller hälsa. Hos oss på ACRE har vi certifierade och rutinerade arborister som är utbildade att ta hand om och beskära varje unikt träd på bästa sätt.

Därför ska du beskära dina fruktträd

Har du fruktträd i din trädgård? Då är du lyckligt lottad, speciellt om du tar tillvara på den skörd dina träd ger. För att fruktträd ska behålla sin goda produktion behöver de tas om hand och beskäras. Generellt sett är det bästa att beskära fruktträd under viloperioden, när trädet inte växer eller producerar frukt. Här i Norden brukar den perioden infalla mellan december och februari. Äppelträd bör beskäras på vårvintern, innan knopparna börjar svälla. Detta gör man dels för att främja äppelproduktionen dels för att forma trädet på ett sätt som gör det stabilt och lättare att sköta. Annars är de så kallade JAS-månaderna (Juli-Augusti-September) utmärkta för beskärning av fruktträd.

Det är viktigt att tänka på att inte beskära för mycket på en gång. Hellre lite och ofta, alltså. För kraftig beskärning kan skada trädet och dess förmåga att producera frukt. Därför bör du anlita ett proffs på träd när du ska beskära ditt äppelträd (eller något annat av dina träd).

Därför ska du anlita oss på ACRE

Vi på ACRE är proffs på trädbeskärning och trädvård. Våra arborister är ETW-certifierade och vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete. Därför är vi både ISO 9001- och ISO 140001-certifierade. Det gör det tryggt för våra kunder att anlita oss. Våra fyra ledord bygger på vårt namn, ACRE:

Ansvarsfulla för att våra kunder ska känna trygghet och tillförlitlighet. Därför är alla som arbetar hos oss medansvariga i stället för medarbetare.

Certifierade är vi också för våra kunders skull. Att vara certifierad är en kvalitetsstämpel och säkerställer att vi alltid jobbar med kvalitetsmål och tar ansvar för att minska vår miljöpåverkan.

Rutinerade – ACRE har funnits sedan 2002. Hos oss arbetar rutinerade, skickliga och kompetenta medansvariga med stor yrkeskunnighet.

Engagerade är vi eftersom vi alltid anstränger oss för att hitta den bästa lösningen för varje kund. Dessutom strävar vi efter att hela tiden utvecklas för att möta våra kunders önskemål.

Kom i kontakt med oss här: