• Acre hero

    Bortforsling av avverkat material

Utforska

Bortforsling av träd

Behöver du hjälp med att ta bort hela eller delar av träd efter trädfällning? Vi på ACRE arbetar med bortforsling av stammar och grenar med kranbil. Dessutom kan vi hjälpa till med flisning av träd med hjälp av vår flismaskin. Flismaskinen går på band och kan köras in i trånga miljöer, såsom en trädgård. Flisen behåller du och använder som marktäckare eller transporterar vi bort den med våra maskiner.

Sälja avverkade träd

Överskottet efter större trädfällningar och trädavverkningar kan vi hjälpa våra kunder att sälja, bland annat restprodukter som stammar och grot. Finns inget intresse av restprodukterna kan det bli till biobränsle till de värmeverk som vi vänder oss till eller skänkas till Borås djurpark.

Restprodukter efter trädfällning

När vi arbetar med att få bort träd bildas alltid en del restprodukter i form av stammar, ris, rötter och grot. Beroende på vilken trädart det handlar om går det ofta att återanvända restprodukterna, bland annat till ved. Andra restprodukter går att omvandla till miljösmart biobränsle. Biobränsle går att utvinna från bland annat grenar, trädtoppar och i vissa fall stubbar. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information om restprodukter efter fällning av träd. Behöver du endast hjälp med mindre projekt, som att fräsa bort stubbar från tomten? Tveka inte att höra av dig till oss, vi på ACRE arbetar med såväl privatpersoner som företag och åtar oss både mindre och stora uppdrag.

Välanpassad maskinpark

Vi har en stor och välanpassad maskinpark med alla redskap som krävs för att utföra såväl skotning som trädfällning, besiktningar, beskärning, bortforsling och grönyteskötsel.

Vi på ACRE är proffs på trädvård

Oavsett om du är i behov av trädfällning intill ditt hus, sommarstuga, elledning eller endast trädtransport är vi redo att hjälpa dig. Hör av dig redan idag för en offert!

Kontakta oss via formuläret på kontaktsidan eller mejla info@acre.se.

Kom i kontakt med oss här: