• Acre hero
Utforska

Trädfällning Gällstad

Gällstad är en levande ort som bjuder på bra shopping av både lokala och internationella varumärken. ACRE är proffs på trädfällning och står till tjänst i hela Gällstad. Trädfällning, stubbfräsning och bortforsling av materialet är några av de tjänster vi kan hjälpa till med.

Proffs inom trädfällning

Att fälla träd till marken är inte helt riskfritt och det är viktigt att veta vad man gör. På ACRE genomgår vi ständigt vidareutbildningar för att ha den senaste kunskapen och alltid utveckla säkerheten lite till. Där det är möjligt använder vi oss av en metod som heter markfällning. Då står arboristen på marken och fäller trädet och säkerställer att det faller i rätt riktning tack vare bra hjälpmedel. Finns det minsta risk för att något runt omkring skulle kunna ta skada används istället sektionsfällning då trädet sågas ned bit för bit.

Andra tjänster inom trädfällning

Vi fäller inte enbart träd till marken utan hjälper också till med bortforsling i Gällstad av allt material. Är det många träd som avlägsnas kan det gå att sälja till träförädling där vi kan hjälpa till. När träd har tagits ned blir det rester i form av stubbar. Stubbfräsning tar effektivt bort det och ger ett trevligt helhetsintryck.

Kom i kontakt med oss här: