• Acre hero
Utforska

Trädfällning Kinna

Tre mil sydväst om Borås ligger orten Kinna med drygt 7 000 invånare. ACRE hjälper till med trädfällning, stubbfräsning och bortforsling i Kinna med omnejd. Privatpersoner anlitar oss för att hindra träd att falla på byggnader eller få en soligare uteplats. Oavsett anledning är vår duktiga personal redo för uppdraget av trädfällning i Kinna. För oss går alltid säkerheten i första hand för både människor och byggnader.

Markfällning av träd

Där det går brukar vi använda oss av metoden markfällning. Det innebär att trädet fälls från marknivå i sin helhet. Vid markfällning finns det många hjälpmedel att använda sig av för att trädet ska falla åt önskat håll. Både för att skydda omkringliggande byggnader men också personalen på plats.

Sektionsfällning av träd

Vid sektionsfällning fäller vi trädet bit för bit vilket är användbart om säkerheten inte kan garanteras. Antingen klättrar någon av arboristerna upp i trädet själv för att såga ner det bit för bit eller så används exempelvis en skylift till arbetet.

Övriga tjänster

Förutom trädfällning erbjuder vi även bortforsling och stubbfräsning på tomter. Det är du som kund som bestämmer hur mycket hjälp du önskar. Kontakta oss för mer information om de olika trädfällningstjänster vi erbjuder i Kinna.

Kom i kontakt med oss här: