• Acre hero
Utforska

Trädfällning Borås

Borås är ACRE:s hemkommun och där har vi vårt kontor. Vi utgår från Brämhult, strax öster om centrala delarna av staden. Vi erbjuder trädfällning för privatpersoner, företag och statliga verksamheter i och omkring Borås. Kontakta oss redan idag för att få hjälp med dina träd.

Säker trädfällning i Borås

Det skall alltid kännas tryggt för dig som kund att anlita oss på ACRE AB. För att för oss kommer säkerheten alltid först. Den genomsyrar hela vår verksamhet, så också när det gäller trädfällning i Borås.

När vi kommer till en ny plats med uppdrag inom trädfällning börjar vi med att besluta vilken metod som bör användas. Markfällning är den mest använda, men ibland gör förutsättningarna det omöjligt eller riskfyllt att fälla trädet från marken. Då använder vi oss av sektionsfällning och tar ner trädet bit för bit, säkert och kontrollerat. Trädfällning i Borås är helt enkelt något vi är proffs på.

Avlägsna material vid trädfällning

När ett träd fälls till marken kommer det att bli både stam och grenar kvar på marken. Att avlägsna och ta reda på detta är ett omfattande arbete. För dig som privatperson kan det sammanlagt bli många vändor med bil och släp till soptippen, vilket är både tids- och energikrävande. Vi på ACRE hjälper gärna till att få bort materialet från tomten. Trädresterna kommer då dessutom till nytta, genom att till exempel bli mat åt djuren på Borås djurpark eller biobränsle i värmeverken.

Effektiv stubbfräsning i Borås

Trädgårdsskötsel i Borås blir mycket lättare att utföra om eventuella stubbar också avlägsnas från tomten. Detta sker genom stubbfräsning. Då tas stubben bort helt, vilket också förhindrar att insekter och skadedjur bosätter sig där. Vi använder oss då av bra maskiner som på ett smidigt och skonsamt sätt hjälper till att skapa en vacker trädgård i Borås.

Kom i kontakt med oss här: