• Acre hero
Utforska

Trädfällning Ulricehamn

Ulricehamn bjuder på vackra omgivningar med porlande vatten och en stadspark att strosa i. Bor du i Ulricehamn och har behov av att få ett eller flera träd fällda kan ACRE hjälpa till. Med en lång erfarenhet utför vi arbetet med säkerhet i fokus hela vägen.

Mark- eller sektionsfällning

Vi fäller träden genom att använda oss av mark- eller sektionsfällning. Markfällning är den metod vi i första hand väljer när det inte finns risk för att något ska skadas då trädet fälls till marken. Finns det byggnader och ledningar i närheten väljer vi att använda oss av sektionsfällning där trädet fälls till marken bit för bit. Antingen klättrar vi upp i trädet direkt eller så använder vi oss av skylift för att komma åt hela vägen.

Andra tjänster inom trädfällning

När trädet är fällt blir det stubbar kvar i marken som vi kan hjälpa till att ta bort genom stubbfräsning. Resterna efter trädet kan vi också hjälpa till att ta reda på. Är det gott om material kan vi också hjälpa till att sälja det vidare. Går det inte att sälja skickas det till något av värmeverken och blir biobränsle eller Borås djurpark för att bli mat åt djuren.

Kom i kontakt med oss här: