• Acre hero

    Sektionsfällning

Utforska

Sektionsfällning

Sektionsfällning av ett träd innebär precis som namnet låter, trädet fälls i sektioner. Det kan vara så att trädet står illa till, har skador och inte kan fällas på annat sätt än genom en sektion i taget.

Byggnader, järnväg eller kraftledning kan riskera att ta skada om sektionsfällning används. Oftast klättrar då vår arborist upp i trädet och fäller det i bitar istället för hela trädet på en gång. Vi kan dessutom använda oss utav rep och andra hjälpmedel för att fira ner grenar och stamdelar. Skulle det av någon anledning, oftast att trädet är i jättedåligt skick, inte gå att klättra upp, använder vi oss av hjälpmedel såsom skylift eller mobil kran. Val av metod väljs alltid utifrån säkerhetsaspekten för vår personal.

ETW-certifierade arborister utför arbetet

På ACRE har vi ETW- (European Tree Worker) certifierade arborister, som på ett säkert sätt kan utföra sektionsfällning. Vid trädklättring ser vi till att rätt teknik och arbetsmetoder alltid används så att vi arbetar säkert både för er och vår skull. Arbetet utförs alltid med utgångspunkt för SAM, systematiskt arbetsmiljöarbete, och det för att kunna garantera säkerheten på vår arbetsplats och för er som kunder och er fastighet.

Vi på ACRE är proffs på sektionsfällning

Kontakta oss genom att mejla till info@acre.se eller använd formuläret på kontaktsidan för att komma i kontakt med oss som är proffs på alla typer av sektionsfällning.

Kom i kontakt med oss här: