• Acre hero
Utforska

Proffs på stubbfräsning i Göteborg

Vi hjälper dig med stubbfräsning i Göteborg. Stubbar och uppstickande rötter ger snabbt ett skräpigt intryck på tomten. De kan dessutom bli tillhåll för skadeinsekter eller svamp som i värsta fall kan angripa närliggande husbyggnader. Att ta bort en stubbe är inte bara en estetisk åtgärd, det kan också skydda både din trädgård och ditt hus.

Så kan stubbar tas bort

Det tar många år för en stubbe att ruttna bort av sig själv. Vi på ACRE rekommenderar att man använder stubbfräsen för att enkelt, snabbt och säkert bli av med en stubbe – och det på ett sätt med minsta möjliga påverkan på trädgård och intilliggande byggnation.

Så fungerar stubbfräsning

På ACRE har vi en komplett maskinpark med maskiner som på ett enkelt och smidigt sätt tar bort stubbar från gräsmattan. Beroende på hur stubben ser ut och hur stor den är väljer vi den lämpligaste utrustningen. Vi använder oss av en stubbfräs. Den placeras över stubben. Stubbfräsen är försedd med ett roterande fräshuvud med vassa tänder. När fräshuvudet startas roterar det och maler ner både stubbe och rötter till flis. Flisen kan användas som kompost eller forslas bort. Vi hjälper gärna till med bortforsling. Efter arbetet krävs bara lite matjord och gräsfrö så har du en grön och slät gräsmatta som är lätt att klippa igen.

Anlita ett proffs

När du anlitar ett proffs med flera års erfarenhet och utbildning kan du försäkra dig om att arbetet blir utfört både effektivt och säkert. På ACRE är vi ISO 9001- och ISO 14001-certifierade. För våra kunders trygghet är vi även certifierade enligt skogsbruket egen PEFC- certifiering. Vi arbetar i enlighet med SAM, Systematiskt arbetsmiljöarbete och enligt SiS och är på gång med certifiering ISO 45001. Dessutom är vi givetvis medlemmar i Skogsentreprenörerna samt Sveriges Arboristförbund. Det ska vara tryggt och säkert att anlita oss på ACRE.

Kom i kontakt med oss här: