Utforska

Vi söker teamledare

Är du redo att låta din karriär blomstra hos oss?

Ta chansen att bli en drivande kraft hos Acre som teamledare för vårt grönyteskötselteam. Vi erbjuder dig inte bara en unik möjlighet att påverka och säkerställa att våra grönområden ser välskötta ut, utan också att arbeta hos ett företag som lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet. Ta ett steg in i en framtid där ditt arbete bidrar till en mer hållbar värld med högsta möjliga standarder för både miljön och medarbetare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet och vana av arbete med handmaskiner eller andra maskiner. Har du dessutom erfarenhet av exempelvis anläggningsarbete eller motorsågserfarenhet blir vi extra glada. Du är en naturlig ledare med en förmåga att motivera och inspirera ditt team, och har du dessutom erfarenhet av att leda arbetslag ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav, men det är en fördel om du även har BE-körkort, motorsågskörkort (A och B) och/eller certifikat för röjsåg.

Som person är du initiativrik och kvalitetsmedveten, med en stark förmåga att planera och kommunicera effektivt. Du strävar efter att alltid leverera arbete av högsta kvalitet och har förmågan att se lösningar där andra ser problem.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer och ansök HÄR

Kom i kontakt med oss här: