• Acre hero
Utforska

Trädfällning Landvetter

Landvetter är en populär ort med sin närhet till både Göteborg och den internationella flygplatsen. Vi på ACRE är proffs på det vi gör och kan därför utföra våra tjänster inom trädfällning i Landvetter med omnejd.

Säker trädfällning

Det viktigaste vid trädfällning är säkerheten. Arboristerna hos oss sätter alltid säkerheten i första rummet och vidareutbildas ständigt. Träd fälls antingen via markfällning eller sektionsfällning. Vid markfällning står vi bredvid trädet och sågar ned det och styr riktningen det faller med de hjälpmedel som finns. Sektionsfällning används om trädet står nära exempelvis en kraftledning. Då sågar vi ned trädet uppifrån och ned i bitar, för att kunna ha full kontroll hela vägen och säkerställa att kraftledningen inte blir skadad.

Få en fin tomt

När ett träd fälls till marken blir det massor med grenar och en stor stam att ta reda på. Vi kan hjälpa till med bortforsling och se till att trädet gör nytta som biobränsle i värmeverken eller mat till djuren på Borås djurpark. Helhetsintrycket på tomten kan förbättras genom att de stubbar som blir kvar avlägsnas helt. Det sker genom stubbfräsning och då avlägsnas stubben helt vilket även förhindrar skadedjur och insekter att bosätta sig där.

Kom i kontakt med oss här: