• Acre hero
Utforska

När du behöver hjälp med stubbfräsning i Varberg

Bor du i Varberg och har en stubbe du vill bli av med? Kontakta oss på ACRE så hjälper vi dig. Vi har en komplett maskinpark samt kompetent, erfaren och certifierad personal som är experter på att välja rätt utrustning för rätt stubbe. Vi väljer att fräsa bort stubben med stubbfräs.

Därför är stubbfräsning en smart metod

Det finns flera olika sätt att bli av med oönskade stubbar i en gräsmatta. Du kan gräva bort den, vilket är både arbetsamt och tidskrävande. Det allra enklaste, smidigaste och snabbaste är att använda en stubbfräs. En stubbfräs är försedd med en mängd vassa tänder som roterar snabbt så det är viktigt att veta vad man gör och använda därför avsedd skyddsutrustning. Allra säkrast är det att anlita någon som har både erfarenhet av och utbildning för arbetet. Vi på ACRE har arbetat med trädfällning, stubbfräsning och bortforsling i över 20 år. Vår personal är utbildad och certifierade för att du som kund ska känna dig trygg.

Så jobbar vi på ACRE med stubbfräsning

ACRE startade 2002. Ända sedan dess har vi haft ett och samma mål: Det ska vara tryggt att anlita oss. Därför jobbar vi kontinuerligt för att bli ännu bättre, genom certifieringar samt interna och externa utbildningar. Våra fyra ledord bygger på vårt namn, ACRE:

Vi är ansvarsfulla. Därför har vi inte medarbetare utan medansvariga som är anställda hos oss.

Vi är certifierade: Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt på väg att bli ISO 45001-certifierade. Dessutom är vi certifierade enligt skogsbrukets egen certifiering: PEFC.

Vi är rutinerade. Alla våra kunder har behov av olika kompetens. Därför är det viktigt att vi är lyhörda och att den personal som kommer ut till kunden har erfarenhet, rutin och kompetens för att utföra det aktuella arbetet.

Vi är engagerade. Eftersom alla våra medansvariga tar ansvar för sin del av verksamheten får du som kund hjälp av engagerade yrkesmän. Vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre på att möta våra kunders behov och önskemål.

Därför bör stubben tas bort

Bortsett från att en stubbe kan ge ett ovårdat intryck och göra det besvärligt att klippa gräsmattan finns det mer angelägna skäl till att bli av med stubbar som är kvar efter trädfällning. Gamla stubbar har nämligen stor dragningskraft på insekter som hästmyror, trädgnagare, husbock och möss. Äldre stubbar kan även drabbas av svampangrepp. Om stubben växer i närheten av en byggnad, kan skadeinsekter och svamp även hitta in i huset och orsaka kostsamma och besvärliga bekymmer. Därför bör du se till att stubben försvinner så fort som möjligt.

Du vet väl att du kan utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss på ACRE för någon av våra tjänster? Du som behöver hjälp med stubbfräsning kan spara så mycket som 50 procent på kostnaden (upp till 75 000 kronor), bara genom att använda RUT-avdraget.

Kom i kontakt med oss här: