• Acre hero

    Rotbeskärning av träd

Utforska

Rotbeskärning

Skapa bästa möjliga förutsättningar för ditt träd genom att anlita oss för att utföra rotbeskärning på bästa sätt. Rotbeskärning utförs för att främja och hjälpa trädet att skapa nya rötter närmare inpå stammen. Anledningen till detta kan vara att en buske eller ett mindre träd ska förflyttas och då är det en viktig del i processen.

Rotbeskärning behöver utföras en tid innan lövsprickning för att ge bästa effekt. Det kan hjälpa trädet att blomma ut ordentligt och ge större avkastning i form av frukt. Fruktträd som inte ger mycket frukt är ett bra objekt att utföra rotbeskärning på för att kunna skörda mer frukt.

Flytta ett etablerat träd

Ett etablerat träd kräver både rätt hantering och planering för att kunna flyttas på bästa möjliga sätt. Rotbeskärning kräver djup kunskap vilket kan utföras av våra certifierade arborister. Vi på ACRE hjälper er gärna att förbereda och flytta ett etablerat träd för att det ska kunna fortsätta växa och utvecklas på en ny plats.

Vi på ACRE är proffs på rotbeskärning

Söker du proffs på rotbeskärning för att flytta ett etablerat träd? Vi på ACRE hjälper dig och du når oss via formuläret på kontaktsida eller mejla info@acre.se.

Kom i kontakt med oss här: